RO   FR   EN  

Termeni si conditii 

Conform art.4 din OG 99/2000 “consumator” inseamna „orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandeste, utilizeaza ori consuma produse sau servicii in afara activitatii profesionale”, „comerciant” e ”persoana fizica sau juridica autorizata sa desfasoare activitati de comercializare a produselor si serviciilor de piata;” In aceeasi Ordonanta a Guvernului 99/2000, art.34, vanzarea la distanta este definita ca fiind „acea forma de vanzare cu amanuntul care se desfasoara in lipsa prezentei fizice simultane a consumatorului si a comerciantului, in urma unei oferte de vanzare efectuate de acesta din urma, care in scopul incheierii contractului, utilizeaza exclusiv tehnici de comunicatie la distanta”.
Mares Andra PFA cu sediul social in loc. Cluj-Napoca, jud. Cluj, Blv.Eroilor, nr.1, ap.17, inscrisa la Registrul Comertului cu numarul F12/1809/2015, 35073293, cod CAEN 5520, detine calitatea de autor, proprietar, administrator al site-ului www.neoapartments.ro si proprietar al marcii NEO Apartments.


Conditii generale

Utilizarea site-ului neoapartments.ro este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesezi site-ul, cand il parcurgi si il utilizezi, accesezi implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ai putea s-o ai cu NEO Apartments.

Drepturi de proprietate intelectuala, drepturi de autor

Mares Andra PFA ca NEO Apartments este detinatorul site-ului neoapartments.ro. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea NEO Apartments sau a unor terti care au autorizat NEO Apartments sa le utilizeze.
Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale informatiilor si/sau produselor care sunt reproduse pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.
Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor produse care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la NEO Apartments, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.


Drepturile Neo apartments 

NEO Apartments:
- incearca sa ofere cat mai multe informatii si imagini ale spatiilor de cazare si a facilitatilor pe care le ofera.
- informeaza imediat clientul privind primirea comenzii/cererii, trimitandu-i acestuia un mesaj de confirmare. 
- isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la disponibilitate si preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului.
- isi rezerva dreptul de a publica doar comentariile decente, pertinente, legate de produsele comercializate pe site si de serviciile oferite. 
- are dreptul de a-si selecta clientii.
- are dreptul de a percepe o taxa de depozit
- are dreptul de a percepe taxe suplimentare, in cazul in care se constata sricaciuni sau deteriorari ale interioarelor spatiilor de cazare (inclusiv mobilier, aparate electrice si electrocasnice, elemente sau obiecte decorative etc)
- are dreptul de a percepe taxe suplimentare sau de a retine contravaloarea unei anumite sume de bani, in cazul anularii rezervarii, neprezentarii sau incalcarii regulilor casei.

Drepturile clientului

Clientul are dreptul de a fi tratat cu respect, de a fi ascultat si corect informat asupra serviciilor, facilitatilor de cazare si preturilor oferite de NEO Apartments.
Clientul se poate asigura de validitatea rezervarii facute on-line, doar dupa primirea mesajului de confirmare redactat si trimis automat de sistemul de administrare a site-ului. In caz contrar (neprimirea acelui email de instiintare/confirmare) indica nefinalizarea rezervarii, fapt pentru care NEO Apartments nu o poate onora. Mentionam ca aceste situatii pot aparea fie dintr-o completare necorespunzatoare a campurilor necesare finalizarii rezervarii, fie datorita unei erori de trimitere si in acest caz, va rugam sa ne contactezi
Clientul are dreptul de a-si expune impresiile legate de  serviciile si facilitatile de cazare oferite de NEO Apartments.
Clientul are dreptul de a se folosi de toate facilitatile puse la dispozitie in spatiul de cazare, fara a le deteriora sau instraina.
Clientul are dreptul de a fi cazat la ora check-in-ului (va rugam sa anuntati ora sosirii, daca aceasta difera).

Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu. În nici un caz, NEO Apartments nu va putea fi făcuta responsabila pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Conţinutul site-ului este prezentat fără nici o garanţie, de nicio natură.
Informaţiile asupra serviciilor şi preţurilor acestora corespund unei definiţii la momentul redactării lor sau a actualizării diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ şi deci nu sunt şi nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a produselor şi serviciilor oferite de NEO Apartments. Erori sau omisiuni pot interveni.
Accesul la serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restricţii. Trebuie deci să te asiguri că legea ţării de unde se stabileşte conectarea te autorizează să accesezi site-ul nostru.

Date cu caracter personal

NEO Apartments in calitate de autor, proprietar, administrator al www.neoapartments.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi on-line. 
NEO Apartments utilizeaza politici interne si proceduri de lucru aplicabile salariatilor, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate si asigura persoanele care transmit date cu caracter personal ca acestea nu vor fi dezvaluite unor terte parti decat in conditiile legii.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, NEO Apartments are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
NEO Apartments se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.neoapartments.ro, prin efectuarea de rezervari, prin completarea formularului de contact etc, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
dreptul la informare (art.12)
dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
dreptul de opozitie (art.15);
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
dreptul de a se adresa justitiei (art.18).
Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de NEO Apartments in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.
Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: office@neoapartments.ro

Date fara caracter personal

Informatiile fara caracter personal pe care ni le comunici si care se refera la preferintele, interesele principale si pasiunile tale pot fi utilizate pentru a crea si a va propune produse si servicii adaptate gusturilor tale.
Este posibil sa obtinem informatii in mod automat, dar care nu pot fi  in nici un caz asociate vreunei persoane. Aceste informatii se refera la tipul de browser pe care il utilizezi, la platforma computerului tau, la numele domeniului prin care ai acces la site-ul nostru si la cele mai vizualizate pagini sau produse de pe site-ul nostru. Informatiile mentionate anterior ne ajuta sa imbunatatim calitatea site-ului si sa venim in intampinarea clientilor cu diferite promotii sau oferte.

scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizezi datele cu caracter personal, NEO Apartments le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
- pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile tale;
- pentru a va confirma produsele pe care le-ai achizitionat in sistem on-line si a-ti furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (livrare etc);
- pentru a putea emite factura pentru produsele comandate
- transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
- informatii despre promotii prin email, telefon sau Posta/curier
- pentru a evalua produsele si serviciile oferite
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul tau in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.
NEO Apartments nu dezvaluie datele cu caracter personal catre terti fara permisiunea ta.

Politica de facturare

Conform legii 677/2001 privind comertul electronic, este necesara eliberarea unui document fiscal care sa confirme vanzarea unui anumit produs sau serviciu Astfel, clientul este obligat de a furniza vanzatorului datele de facturare (persoana fizica sau juridica) pentru intocmirea acelui document (factura sau bon fiscal). 
Conform declaratiei 394 din 29.01.2016, clientul persoana fizica este obligat sa furnizeze vanzatorului nr de identificare (CNP-ul), pentru intocmirea documentului de vanzare.
Pentru efectuarea unei rezervari, clientul trebuie sa fie major, sa prezinte un act de identitate si sa furnizeze adresa si numar de telefon, pentru a putea fi identificat si contactat.

Tarife 

Preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si corespund unei nopti/apartament si nu contin alte servicii inafara celor de cazare. Tarifele promotionale sau ofertate individual, vor avea specificatia de servicii si taxe incluse.Se percep taxe suplimentare in cazul unui numar mai mare de oaspeti sau in cazul animalelor de companie (dupa caz).
Serviciile de curatenie sau de inlocuire a lenjeriei de pat sau a prosoapelor, nu sunt servicii incluse in pret. Aceste servicii se pot efectua contracost.
NEO Apartments nu poate efectua rezervari cu tarifele regasite pe alte site-uri partenere.
Preturile in alte valute sunt doar orientative si se supun fluctuatiilor cursului de schimb din ziua cazarii (cursul de referinta BNR).

Efectuarea rezervarilor

Rezervarile se pot face prin intermediul neoapartments.ro, utilizand campul de rezervare online. Pentru ca rezervarea sa fie valida, trebuie furnizate toate datele personale solicitate. Aceasta va fi confirmata in functie de disponibilitate, prin trimiterea automata a unui mesaj de confirmare. Va rugam sa verificati calendarul inaintea efectuarii rezervarii, pentru a va asigura ca perioada dorita este disponibila.Rezervarile se pot face dealtfel si telefonic/prin email. Fiecarui client ii va fi comunicata o oferta personalizata.
Rezervarile efectuate de pe alte site-uri sau platforme de rezervari, se supun conditiilor si politicilor firmelor respective. 

Check-in si Check-out

Te rugam sa verifici orele de cazare si de eliberare a apartamentelor rezervate.Orele de check-in variaza in functie de apartamentul rezervat, pornind de la 13:00 la 23:30. Rugam clientii sa anunte ora sosirii, pentru a nu fi nevoiti sa astepte si pentru a fi intampinati in timp util de catre un reprezentant NEO Apartments.
Orele de check-out sunt obligatorii. Se poate prelungi ora de check-out, doar in situatiile in care exista disponibilitate. 

Plata numerar 

Plata rezervarii se poate face in numerar, cu conditia achitarii unui avans, ce corespunde contravalorii primei nopti de cazare sau a unui depozit. Acesta se va achita cu card de debit sau credit, prin transfer bancar sau cu OP, pe baza facturii emise de NEO Apartments. Aceasta masura este luata pentru a garanta respectarea rezervarii si a evita situatiile de neprezentare sau anulare.

PLata cu cardul

Plata rezervarii se poate face si cu card bancar, prin intermediul acestui website sau in cazul rezervarii telefonice, pe baza facturii primite in urma ofertei individuale personalizate. Plata se va face in RON. Nu se vor percepe taxe suplimentare. Nu exista costuri ascunse.Detinatorul cardului trebuie sa fie titularul rezervarii si sa poata face dovada la cazare.
Plata se poate face partial sau integral in momentul rezervarii sau in momentul cazarii.

conditii de anulare sau neprezentare

In cazul in care se doreste anularea unei rezervari, trebuie sa se tina cont de prezentele conditii de anulare:- in situatia anularii rezervarii cu minim 14 zile inaintea sosirii, anularea se va face gratuit.
- in situatia anularii rezervarii cu mai putin de 14 zile inaintea sosirii, se va percepe contravaloarea primei nopti de cazare.
- in situatia anularii rezervarii cu mai putin de 1 zi inaintea sosirii, se va percepe contravaloarea intregii perioade de cazare.
- in situatia unor oferte sau preturi speciale, valoarea rezervarii poate fi nerambursabila.
- in situatia intarzierii neanuntate, rezervarea poate fi anulata si contravaloarea rezervarii nerambursata.
- in situatia neprezentarii, se va percepe contravaloarea intregii perioade de cazare.

Orice rezervare facuta la NEO Apartments implica acceptarea politicilor si termenilor si conditiilor NEO Apartments, aplicabile rezervarii si sejurului dvs, inclusiv pentru serviciile si produsele oferite de catre NEO Apartments.
Va rugam sa tineti cont ca anumite preturi sau oferte de cazare nu sunt eligibile pentru anulare sau rezervare.

modificarea conditiilor generale

NEO Apartments isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.neoapartments.ro, precum si Politica de confidentialitate fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, te rugam sa vizitezi periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ai agreat sa le respecti.
Daca ai intrebari sau nelamuriri privind aceste norme de confidentialitate, nu ezita sa ne contactezi!
Iti multumim.
Echipa NEO Apartments

Neo Apartments

Home Despre noi Locatie Galerie Recenzii Contact