RO   FR   EN  

Neo apartment Eroilor

Apartamente de inchiriat in regim hotelier in Cluj-Napoca Apartamente NEO Apartment Eroilor

Te invitam sa descoperi fiecare apartament in parte si sa il alegi pe cel care este pe placul tau! Apartamentele NEO sunt diferite si deosebite in felul lor.

NEO APARTMENT EROILOR

de la 270 RON/zi
Descriere:

Apartamentul este situat intr-o cladire istorica datata din secolul 19, aflata in centrul vechi al orasului, cu vedere la cea mai importanta artera pietonala si la cativa pasi de Piata Unirii (Piata Centrala). 

In suprafata de 65 mp, apartamentul recent renovat este format din 2 camere (un dormitor cu pat dublu si dressing; o camera de zi cu pat dublu rabatabil si canapea), baie, bucatarie complet utilata, hol interior (pat suprainaltat) , hol acces. Pentru pastrarea autenticitatii, s-au pastrat elementele de tamplarie si podeaua din lemn masiv. Apartamentul poate acomoda confortabil 2-4 persoane. Camerele sunt pentru nefumatori. Nu sunt acceptate animalele de companie.

Rezervare

Verifica pretul si disponibilitatea in calendar, dand click pe butonul de Rezervare.

Rezervare →

Facilitati:

  • Camere: paturi duble cu saltele si lenjerie de calitate, fotolii, canapea, semineu lemne, TV LED, temperatura reglabila pentru fiecare incapere.
  • Bucatarie: cuptor electric, plita cu inductie, masina de spalat vase, combina frigorifica No Frost, cuptor cu microunde, expressor, fierbator apa, prajitor de paine, vesela, tacamuri. 
  • Baie: dus, cada, bideu, prosoape, articole de toaleta, uscator de par.
  • Zona menaj: masina de spalat cu uscator incorporat, fier de calcat, masuta de calcat, aspirator, detergenti.
→ LOCATIE NEO Apartment Eroilor → Galerie NEO Apartments

Servicii gratuite:

Oferim cafea (expressor), apa plata, ceai (diferite arome) din partea casei ; Wi-fi si televiziune gratuita; carti (engleza, germana, franceza, italiana).Pentru sederi mai mari de 7 zile, se acorda o interventie de menaj gratuit.

Servicii aditionale:

Te rugam sa verifici pagina Servicii aditionale, unde poti gasi toate informatiile legate de alte servicii pe care ti le putem oferi contracost. 

ne gasiti si pe airbnb

NEO Apartment Eroilor, ultracentral

Cluj-Napoca, Județul Cluj, Romania
Imagine yourself sipping a glass of wine in Downtown Cluj-Napoca and look out to the street view that NEO Apartment Eroilor offers you. This stylish designer apartment, preserves details of the pas...

Neo Apartments

Home Despre noi Locatie Galerie Recenzii Contact